ПОРТАЛ-САЙТИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

Share | 
 

 Maра Джеид Скаиуокър

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
ShadowMan
Тъмен Джедай
Тъмен Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 766
Age : 26
Местожителство : София
Професия : Пиене, пушене, музика, момичета, дискотеки и т.н
Любим цитат : Who Cares ?!
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 6:13


вид: човек
Пол: женски
Цвят на косата: златисто-червен
Цвят на очите: зелен
Ръст: 1,60 м.
Родна планета: неизвестно


"Имах престиж, власт, уважение... И ти ми отне всичко това. Повече основания, за да умреш, не са необходими."Когато най-страшната и непобедима агентка на Империята се омъжи за героя на Бунтовническия Алианс, се получава мешаница, но символизма на това събитие оценили привържениците и на двете страни.

Ставайки съпруга на Люк Скайуокър и една от малкото майстори джедаи, Мара едва ли могла да избегне напрегнатото внимание от страна на хората, понеже голяма част от живота й изисквала да бъде невидима. Мара била една от многото тайни агенти на Императора, наречени "Ръката на Императора" и много хора не я забелязвали и не разбирали каква е тя всъщност.

Детство

Император Палпатин забелязал Мара, когато тя била още съвсем малка. Тя не помни почти нищо от миналия си живот. Мара израсла в двора на палпатин и станала великолепен боец, шпионин и наемин убиец, а също и майстор б дуелите с лазерни мечове. С помощта на силата тя чувала заповедите на Палпатин от всяко кътче на Галактиката.

Ръка на Императора

Мара доказала майсторсктвото си, като съумяла да проникне в покоите на Великия моф Таркин, след като Палпатин й дал званието "Ръката на Императора" - такова звание получавали специалните агенти, които му се заклевали във вечна вярност. Императорът имал много такива агенти, но всеки от тях бил убеден, че е единствен. Само малко приближени на Императора знаели какво е итинската роля на Мара, в това число Дарт Вейдър и Върховния адмирал Траун. Другите предполагали, че тя е просто кукла за забавление на Императора.

Като Ръка на Императора на Мара й се полагал собствен кораб и дроид-помощник, на име К3. С нейна помощ Империята държала в подчинение цялата Галактика и унищожила и последните джедаи. Носели се слухове, че Мара открила Тъмната лейди на Кофригин V, но достоверно било известно, че Императорът бил поръчал на Дарт Вейдър да я унищожи. След битката за Явин Мара се запознала с данните за враговете си от Бунтовническия Алиянс. Особено я интересувал пилотът от изстребителя X-Wing, ас и бъдещ рицар джедай Люк Скайуокър.

Когато на Дарт Вейдър не му се удало да обърне Люк към тъмната страна, Императорът дал на Мара секретна мисия, чиято цел била да убие младия бунтовник. Мара проникнала в двореца на Джаба Хътянина като танцьорката Арика, но в първото й покушение срещу младия Скайуокър се намесила Мелина Карнис, агент на Джаба. Джаба не взел Мара на борда на баржата си на Татуин и лъжетанцьорката с досада наблюдавала как жертвата й се отправяла към Каркунската бездна.

Претърпявайки неуспех на Татуин, Мара получила заповед да унищожи Декук, криминалният авторитет, който се опитвал да заеме мястото на принц Ксизор, който бил убит от Дарт Вейдър. Този път Мара сполучила във всичко - или поне така мислела, когато се върнала на Корусант. И тук, посредством Силата, тя усетила вик от ярост. Случило се това, от което тя най-много се бояла - нейният господар, император Палпатин, загинал. Мара получила видение - господарят й умира от ръцете на Люк Скаюуокър и Дарт Вейдър. Дълбоко в нейното подсъзнание отекнала последната заповед на Императора: ТИ ЩЕ УБИЕШ ЛЮК СКАЙУОКЪР!

Главнокомандващата на Имперското разузнавани Исан Айсард решила да премери сили със сейт Пестейдж - фактическия наследник на Императора. Тя била от тези, които знаели истинсакта роля на Мара. Също така знаела, че Мара може да и втежни живота и затова я заточила в затворническото отделение на Корусант. Използвайки уменията си, Мара избягала в най-отдалечениет краища на Галактиката, като се постарала да по-скоро да се избави от имперските си пагони.

След Империята

Мара се преселвала от планета на планета, сменявайки десетки имена. На Куикас тя разбрала, че била убила не Декук, а неговия двойник и поправила грешката си в памет на господаря си. На Кинтор, където заставила да мълчи един имперски наместник, оказал се предател, се сблъска с генерала от Новата република Криск Мадин.
По време на инцидента с Декук Мара се назовавала с името Чара лорн, а след това се превърнала в Мерелис, изгряващата звезда на една каприорилска банда. След няколко години се заселила на планетата Варонат и започнала да работи като механик под имет Келина Марнис - така мара преиначила името на Мелина Карнис - агентката на Джаба, която й попречила да изпълни заповедта на Императора. Около четири години след битката при Ендор на Варонат се отбил контрабандистът Талон Карде. Той се скарал с местния "кръстник" и Мара му спасила живота, а за благодарност Карде й предложил специално място в организацията си.

При Контрабандистите

След смъртта на Императора Мара чувствала, че не принадлежи на себе си. Съдбеата или Силата пратила човека, когото тя считала за най-големия си враг, право в нейните ръце. Мара намерила катастрофиралия изтребител на Скайуокър в космоса и Карде откарал джедая в базата си на Миркр. Докато Карде размишлявал, дали да продаде Скайуокър на Великия адмирал Траун, Мара с всички сили се съпротивлявала на надигащата се в нея заповед на Императора, докато двамата с Люк се борели да оцелеят след горите на Миркр.
Скоро адмирал Траун взел мара в плен и й разкрил страшната тайна - тя не била единствената Ръка на Императора.

Когато Траун я измамил и заловил Карде, Мара отново трябвало да пренебрегне ненавистта си към скайуокър и да го помоли да й помогне да освободи шефа си.

Правителството на Новата Република се отнесло към Мара с недоверие и известно време тя трябвало да остане в затвора на Корусант. Обаче Люк и приятелите му я освободили и тя им помогнала да унищожат задействаните от Траун клониращи цилиндри "Спаарти" на Уейланд. по време на пътуването Мара разбрала, че Люк е син на Дарт Вейдър. В тронната зала в планината Тантис на Уейланд на Мара й се удало да убие два клонинга - безумният джедай Хорус Кбаот и клонинга на люк, който той бил направил от ръката, която младия скайуокър загубил в Облачния град. Така, дори и формално мара изпълнила последната заповед на Императора и била свободна.

Люк дал на Мара стария си лазерен меч, който загубил на Облачния град и с който за молко не бил убит на Уейланд. Тя го заменила със своя собствен, който била загубила през годините, когато й се налагало да се крие от Исан Айдард и наемничката Люмия. Мара започнала да мисли, дали няма сега да стане рицар джедай, но въобще не й се искало да получи тази титла като милост от Скайуокър. Тя намерила Кайл Катарн, който също бил чувствителен към Силата и се бил отказал да се учи от Скауйокър и те се договорили да обменят опит и сведения. Мара си направила още един лазерен меч, основан на познати й принципи.

Когато Император Палпатин се върнал в ново клонирано тяло, Мара не го признала. Палпатин, от своя страна, се изпълнил с презрение към тази отстъпница. Нейното място заел екзекутора Седрис. Мара продължила да съдейства на Новата република - тя помагала при евакуацията на Корусант и осигуравала безопасността на товарните кораби за правителствата в изгнание. В разгара на войната мара се отправила на Дромунд Каас и освободила Кайл от Тъмната страна, към която тоъ клонял.

Обучение при Кайл Катарн

Връщайки се към Светлата страна, кайл накрая разбрал, че трябва да започне обучението си, и Мара неохотно се съгласила с него. Кайл станал един от първите ученици в Академията на Явин-4, а Мара се отбивала само понякога, защото основно се занимавала с делата на контрабандиската организация на Карде.

След първата победа над адмирал Даала Мара и Ландо Калризиан заминали за рудниците на Кесел, като по време на мисията си използвали за прикритие романтична връзка помежду си. По молба на Карде двамата загубили няколко години да търсят бившия му колега Джори Кар'дас.

Като представител на контрабандиската организация на карде Мара разполагала с много кораби - ако била важна скоростта, Мара можела да вземе усъвършенствания истребител "Хедхънтър Z-95", за издирвания използвала маневрената и неуловима "Сврака", а за превоз на товари - "Късметът на ловеца" или "Звезден лед". Мара обаче нямала собствен кораб, докато не освободила дъщерята на промишлен бос от затвора на един драчнамски робовладелец. Благодарение на Карде магната предложил в отплата за услугата въоръжена експериментална яхта, построена от фирмата "СороСууб". Мара кръстила кораба "Огънят на Джейд".

"Огънят на Джейд" станал дом и щаб за Мара. Известно време тя работела за сама, защото Карде искал тя да натрупа опит в различни области. Докато била на посещение на копувачи в Корелианския сектор, Мара се оказала в епицентъра на едно въстание и помогнала на Лея да избяга от затвора, независимо, че някои не вярвали в безкористността й.

След пребиваването си на Корелия Мара се върнала в организацията на Карде. По време на кампанията, насочена срещу мнимия върховен адмирал Траун, Мара изучавала тайнствените съобщения, които били изпращани от нехуманоидите, които живеели на планетата Нирауан на границата на неизследваните райони. Когато връзката с Мара внезапно прекъснала, Люк Скайуокър се отправил на Нирауан и двамата заедно проникнали в чиската станция, известна като "Ръката на Траун". За да не могат съмишлениците на Траун да проникнат във ветрешната част на Галактиката, Мара дистанционно взривила "Огънят на Джейд" - най-цената вещ за нея.

По време на преживяното в базата, Люк и мара разбрали, че независимо от различията, които имали преди, са превъзходен екип. Връщайки се на Корусант, те се оженили. Тайната церемония се състояла в Градините на Размишленията, а публичната част едва не била осуетена от имперските части.

Съпруга на Люк Скайуокър, Южан Вонг

В замяна на "Огънят на Джейд" Люк подарил на съпругата си нов кораб - "Сабята на Джейд". В течение на следващите няколко години люк основно се занимавал с делата на Академията, а Мара пътешествала в компанията на Миракс терик или помагала на учениците от Академията да изпълняват възложените им мисии. Седем години след като Люк и Мара се оженили, по времето на нашествието на Южан Вонг, Мара родила на Люк син, когото кръстили Бен - това за Мара бил още един допълнителен стимул да иска победата над Южан Вонг.Снимки добавени от Force
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Dart Vader
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 996
Age : 25
Местожителство : на борда на "Екзекутор"
Професия : Ситски Лорд
Любим цитат : "This weapon is your life"-Obi-Wan Kenobi to Anakin Skywalker
Registration date : 02.10.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 6:14

Отново похвално инфо много добре Шадоу Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
DarK_SidE_MasteR
Падауан
Падауан
avatar

Male
Брой мнения : 136
Age : 25
Registration date : 08.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 6:31

Много добро.Брао Шадоу. Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ShadowMan
Тъмен Джедай
Тъмен Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 766
Age : 26
Местожителство : София
Професия : Пиене, пушене, музика, момичета, дискотеки и т.н
Любим цитат : Who Cares ?!
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 6:44

хаха благодариа ама си има много да четете
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Darth Sanguinis
Ситски Лорд
Ситски Лорд
avatar

Male
Брой мнения : 1993
Age : 26
Местожителство : The Purgatory
Професия : Purifier
Registration date : 30.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 13:10

СороСЪб-не соросууб.Има и още ма ме мързи ся да поправям.Иначе прилично и пълно както винаги.Поздравления.
На мен ми е супер смешно на първата картинка долу-тя се жени а а лайтсейбъра на кръста.Ако люк забрави пръстена да го окълца набързо.
БТВ една от малкото женени джедайки е Мара Хубавата Джедайка.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
vurbito
Рицар Джедай
Рицар Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 1177
Age : 26
Професия : Bassmaster
Любим цитат : Obey your master! MASTER!
Registration date : 20.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 14:37

"Огънят на Джейд".

the jade fire....моля ти се по смисъл е "нефритен огън"...или членувано ддз
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пло Куун
Administration
Administration
avatar

Male
Брой мнения : 1462
Age : 28
Местожителство : Някъде там...
Registration date : 10.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 22:23

Вече бях готов да се ядосам, но някой е изтрил другата тема за Мара.Похвално е за теб, че написа това, но нали не е взето от БГсит или Федерацията?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 23:28

Оо шадоу.Трябва да се научиш да правиш сбит преразказ.Никога няма седна го прочета това цялото, а половината неща въобще не ме интересуват.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
DuGalle
Рицар Джедай
Рицар Джедай


Male
Брой мнения : 917
Age : 31
Местожителство : При майката на Dadi
Професия : Баща на Dadi
Любим цитат : Go to hell dadi and burn there!
Registration date : 26.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 23:54

Е стига де като няма инфо- защо няма като има повечко- защо има. А за Каорабът преводът който е точен според мен си е Огънят на Джейд защото е кръстен на нея.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ued-dugalle.blogspot.com/
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Съб 3 Мар - 23:58

Ами поне тогава да направи като бобo и Ag и да го направи на раздели така да се каже, за да мога да прочета само тоа което ме интересува.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
DuGalle
Рицар Джедай
Рицар Джедай


Male
Брой мнения : 917
Age : 31
Местожителство : При майката на Dadi
Професия : Баща на Dadi
Любим цитат : Go to hell dadi and burn there!
Registration date : 26.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 0:01

За това съм съгласен трябва си малко форматиране!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ued-dugalle.blogspot.com/
Darth Sanguinis
Ситски Лорд
Ситски Лорд
avatar

Male
Брой мнения : 1993
Age : 26
Местожителство : The Purgatory
Професия : Purifier
Registration date : 30.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 0:46

Оф ами аз вече започвам да се дразня доста.Ето сега Пло иска да попълним Холокрона.Хубо ама като напишем малко- Цитирам

"Аз това 5 редово инфо не го приемамм и ще се затрие" И ест още 1000000000000 човека след това повтарят забележката на Бобо по незнам си каква причина.Като някой каже БРАВО и другите(ест само някой) БРАВО.После някой ще каже Малко е и другите Малко е и то за една и съща тема.А сега става така че се сърдят някои и че било много.Еми кажете ми колко да напиша и въобще за всички колко дда пишем защото иначе на всяка тема-недоволни.Казвате ТАЗИ ТЕМА ЗА ЕДИ СИ КАКВО ТРЯБВА ДА Е ПЪЛНА и пишем пълна ТАЗИ ОБАЧЕ ДА Е ЛРАТКА и пишем кратка.Може да се пише много.малко.кратко но съдържателно но без подробности.Кажете КАК ИСКАТЕ.Тука стана едно бюро оплакване.на един му е много на друг му е малко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 0:51

Ами аз казах.Или да е малко и да се допълни в темата от други после, или да е достатъчно, но да е на така да се каже раздели.Половинатаот инфото тук не ме интересува.Но някой друг пък го интересува само другата половина.Ами напрвете го като на аргентум темите.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пло Куун
Administration
Administration
avatar

Male
Брой мнения : 1462
Age : 28
Местожителство : Някъде там...
Registration date : 10.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:04

ТАКА...Сангуиниъс нервиш се за глупости.Дългите теми вече са единствените, които ще се пишат.Грешката на Шаоу е само, че не разграфи темата на няколко части.Коце защо пишеш, че не си доволен от темата и няма да я четеш като знаеш, че това би предизвикално коментари...едно, че не са по темата и второ, че така само се карате за глупости.Като не ти се чете не пиши.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:19

Аз не го критикувам че е написал прекалено дълго инфото, а че ей тъй го е лепнал без никаква класификация на информацията.Ми това не е тема, а е едно пейстнато инфо.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Darth Sanguinis
Ситски Лорд
Ситски Лорд
avatar

Male
Брой мнения : 1993
Age : 26
Местожителство : The Purgatory
Професия : Purifier
Registration date : 30.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:26

Пло Куун написа:
ТАКА...Сангуиниъс нервиш се за глупости.Дългите теми вече са единствените, които ще се пишат.Грешката на Шаоу е само, че не разграфи темата на няколко части.Коце защо пишеш, че не си доволен от темата и няма да я четеш като знаеш, че това би предизвикално коментари...едно, че не са по темата и второ, че така само се карате за глупости.Като не ти се чете не пиши.

Ами във всяка тема едно и също се казва и затова се изнервих.Навсякъде чета "МНОГО ДЪЛГО" или "МНОГО КРАТКО".Сега ще затрия всички тези мнения и ако още някоий каже че му е дълго ТРИЯ БЕЗ ДА КАЖА НИЩО


Последната промяна е направена от на Нед 4 Мар - 1:43; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пло Куун
Administration
Administration
avatar

Male
Брой мнения : 1462
Age : 28
Местожителство : Някъде там...
Registration date : 10.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:32

Би ли бил така добър да напишеш инфо за Мара зада видя нагледно какво имаш предвид?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Бобо W
Рицар джедай
Рицар джедай
avatar

Брой мнения : 1003
Age : 28
Registration date : 01.11.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:36

Така, какво казвам аз и без значение. Стои налице само фактът, че като видя една тема и не ми хареса как е направена, аз просто я трия. Така че се налага да се съобразявате с моите представи за читава тема...

Шадоу, казах ти го в десетина теми - слагай ентър. КоСеТО е прав, и аз няма да седна да чета това, не защото е дълго, а защото е нечетливо, няма разстояния, и е ужасно. Това ще го оправя лично, следващото такова, независимо колко е хубаво, ще го затривам, докато го оправиш.

Иш?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Darth Sanguinis
Ситски Лорд
Ситски Лорд
avatar

Male
Брой мнения : 1993
Age : 26
Местожителство : The Purgatory
Професия : Purifier
Registration date : 30.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:40

Пло Куун написа:
Би ли бил така добър да напишеш инфо за Мара зада видя нагледно какво имаш предвид?

Какъв е смисъла да пиша ново инфо не схванах

Аха усетих какво си разбрал.Забравих кавичките просто
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
vurbito
Рицар Джедай
Рицар Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 1177
Age : 26
Професия : Bassmaster
Любим цитат : Obey your master! MASTER!
Registration date : 20.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:49

http://starwars.wikia.com/wiki/Mara_Jade


сенко,понеже си решил за кака мара да пишеш ти..преведи всичко от линка,който поставих в поста.... Very Happy Razz
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Бобо W
Рицар джедай
Рицар джедай
avatar

Брой мнения : 1003
Age : 28
Registration date : 01.11.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 1:50

Оправих поста.... за последен път.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пло Куун
Administration
Administration
avatar

Male
Брой мнения : 1462
Age : 28
Местожителство : Някъде там...
Registration date : 10.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 2:06

Darth Sanguinis написа:
Пло Куун написа:
Би ли бил така добър да напишеш инфо за Мара зада видя нагледно какво имаш предвид?

Какъв е смисъла да пиша ново инфо не схванах

Аха усетих какво си разбрал.Забравих кавичките просто


Ммм не.Това беше до Коцето не до теб.Просто сме писал в еднакво време.
Бобо няма да се съобразяваме само с теб.Не ме карай да те "пенсионирам" преждевременно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 2:16

Няма да напиша тема защото вече има.Шадоу е написал, въпреки че тази тема не струва.Аз не съм тук за да зубря факти за мв.Тук съм защотот ми е интересно.Няма да четеш една книга в която пише "той направи това, после обядва и направи онова" по няй тъпия и скучн начин.А пък ако ще е сухо инфо, поне го класифицирайте.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пло Куун
Administration
Administration
avatar

Male
Брой мнения : 1462
Age : 28
Местожителство : Някъде там...
Registration date : 10.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 2:21

Всъщност това инфо за разлика от други изобщо не е сухо.Целенасочено е и обхваща много събития свързани с героинята.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
vurbito
Рицар Джедай
Рицар Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 1177
Age : 26
Професия : Bassmaster
Любим цитат : Obey your master! MASTER!
Registration date : 20.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   Нед 4 Мар - 2:58

Пло Куун написа:
Всъщност това инфо за разлика от други изобщо не е сухо.Целенасочено е и обхваща много събития свързани с героинята.

е да..но има много пропуски....ще допълваме с каквото можем....
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Maра Джеид Скаиуокър   

Върнете се в началото Go down
 
Maра Джеид Скаиуокър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ForceGuild: The Force Consortium :: .::Холокрон::. :: Персонажи-
Идете на: