ПОРТАЛ-САЙТИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

Share | 
 

 Всичко за WarCraft III Products

Go down 
АвторСъобщение
Force
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 433
Age : 30
Местожителство : София
Професия : Джедай
Registration date : 12.12.2006

ПисанеЗаглавие: Всичко за WarCraft III Products   Вто 20 Мар - 9:05

WarCraft III : Reign Of Chaos

Минимални системни изисквания:

Windows 98/ME/2000/XP
процесор 400MHz Pentium II или еквивалентен
128MB оперативна памет
8 MB 3D Видео карта с DIrectX 8.1 поддръжка
DirectX 8.1
700MB дисково пространство
4-х CD-ROM устройство

WarCraft III: Frozen Throne

Минимални системни изисквания:

Windows 98/ME/2K/XP
Процесор 600MHz
Оперативна памет 128MB
16MB 3D видео карта
DirectX 8.1
550MB дисково пространство
4-х CD/DVD-ROM
инсталирана оригинална версия на Warcraft III Reign of Chaos.

+4 героя
+8 единици
+26 солови мисии

Официален сайт

Играта поддържа онлайн режим (Battlenet), който изисква оригинален CD-Key за всяка от инсталираните части


ГОРЕЩИ КЛАВИШИ и КЛАВИШНИ КОМБИНАЦИИ:
F9: Включване/Изключване на Quest Log
F10: Включване/Изключване на Game Menu
F11: Включване/Изключване на Allies Menu
F12: Включване/Изключване на Chat Menu
Alt+F4/Alt+Q: Изход от Warcraft III
Alt+O: Активиране на меню Options
Alt+S: Активиране на меню Save
Alt+L: Активиране на меню Load
Alt+H: Активиране на меню Help
Ctrl+M: Включване/Изключване на Музиката
Ctrl+S: Включване/Изключване на Звуците
Esc: Връщане в предишното меню
Alt (Когато е задържан по време на команда): Прекратяване на движението на формация по време на действие
Ctrl (Когато е задържан по време на команда): Изпращане на действие само до активна в момента подгрупа
Esc: Прекратяване на командите
Enter: Активиране на промпт за съобщения
Shift+Enter: Активиране на промпт за съобщения до всички играчи
Ctrl+Enter: Активиране на промпт за съобщения до съюзници
Arrows Keys: Преместване на гледната точка
Колелце на мишката/Page Up/Page Down: Приближаване/Отдалечаване на камерата
Tab: Редуване на подгрупите
Ctrl+#: Назначаване на избрани единици или постройки към група
Shift+#: Прибавяне на избраните единици към активна група
Клавиши от 0-9: Избор на номерираната група. Две бързи натискания центрират гледната точка върху нея
F1-F7: Избор на съответен герой. Две бързи натискания центрират гледната точка върху него
F8: Избор на бездействаща единица (единици) работник
~: Избор на бездействащ работник
Backspace: Редуване на постройките от центъра на града
Spacebar: Центриране върху последния уведомителен сигнал
Ctrl+C/Alt+C: Центриране върху единицата с активен портрет
Shift+Избрана единица: Прибавяне/Изваждане на единица от настоящата селекция
Ctrl++Избор на единица/Двойно кликване върху единица: Избиране на всички единици от този тип,които в момента са на екрана
Insert: Завъртане на камерата Наляво
Delete: Завъртане на камерата Надясно
Print Screen: Запазване на screenshot(екран) Потърсете го в директория /Warcraft/Screenshots

Герои:
Всяка раса в Warcraft III има своите Герои. Те са специални единици, които могат да бъдат наети от постройките Altar и Tavern. За разлика от вашите обикновени единици Героите имат специални качества, които да подобряват, след като натрупат опит в битките. Те могат също и да носят и използват предмети с магически способности. В Warcraft III е важно винаги да разполагате с герой, който да води вашите единици в битка. Техните могъщи магии и обаянието им на предводители могат да обърнат битката във ваша полза. Като специални единици Героите се радват на по-голяма устойчивост към магиите на противника. Те имат по-кратко въздействие и причиняват по-малко поражение в сравнение с въздействието й на обикновените единици. Първият Герой е винаги безплатен, като взима 5 лимит разбира се. Макар те да са единици с необичайни качества, дори те могат да умрат на бойното поле. Когато един герой умре, той не оставя след себе си труп. След като тялото му изчезне, неговия дух се завръща в Свещения Олтар и чака да бъде призован отново срещу определено злато в зависимост от нивото му.

Experience:
2 level 200
3 level 500
4 level 900
5 level 1400
6 level 2000
7 level 2700
8 level 3500
9 level 4400
10 level 5400

Изчадия:
Земите на Lordaeron не са безопасно място. Странстващи чудовища и диви животни дебнат навсякъде за невнимателни пътешественици. Дори най безобидните създания от пустощта крият заплаха. Те лагеруват на определни места по картата обозначени с определен цвят според тяхната сила. По-силните от тях са сериозни противници които не трябва да подценявате. Някои от тях имат дори имунитет към магии или не спят през нощта. Всички изчадия не знаят пощада в своята агресивност и са готови да атакуват единиците на всеки играч още щом ги мярнат. Повечето от тях охраняват златни мини или неутрални постройки, поради което ще можете да се измъкнете от тях ако желаете. Те ще ви преследват само до някъде. Изчадията въпреки умението си да атакуват и дори да убиват ваши единици, са истинска плячка за всеки играч. Всяко убито от вас чудовище ще ви дава злато, а по-силните от тях и магически предмети които се генерират случайно. Те дават също така и опит на вашич герой, който може да качва от тях максимум до 5 ниво. Сблъсъците с друг играч дават повече опит, но в началото на играта това е най-добрия начин за бързо напредване на вашите герои.

Цикъл Ден/Нощ:
Горе по средата на вашия екран ще видите малка сфера, която ще се трансформира в слънце или полумесец. Този брояч отчита преминаването на деня в нощ. Дневното и нощно време носят своите преимущества и недостатъци за расите. Единиците на Орките и Хората се възтановяват през деня, например, а женските единици на Елфите стават невидими нощем. Освен това някои от чудовищата спят през нощта и тогава зрителният им обхват намалява.

No Upkeep(0-50 Food: 100% income): Добивате по 10 злато.
Low Upkeep(51-80 Food: 70% income):
Добивате по 7 злато.
High Upkeep(81-100 Food: 40% income): Добивате по 4 злато.Раси и герои:

Human:

Peasant Militia: Работниците в съюза на хората могат да бъдат превърнати при необходимост в Опълчение (Militia). Можете да трансформирате отделни Peasant единици с кликване на иконата "Call to Arms" от командната карта на всяка от тях, а за масово трансформиране можете да ударите камбаната "Call to Arms" във вашия Town Hall. След това селяните ще отидат ще отидат до Town Hall постройката, където да се въоръжат с броня и мечове, за да посрещнат нашествениците. След определено време Опълчението ще се превърне отново в селяни. Може също да ги върнете преждевременно на работа с помоща на камбаната "Back to Work".
Съвместен строеж: Хората могат да ускорят построяването на сграда като отделят още селяни за нейното изграждане или ремонт. Докато сградата се строи, всеки допълнителен селянин, отделен за целта ще ускори начинанието. Допълнителните селяни ще струват допълнително количество злато и дърво при построяването на сградата.
Устойчив градеж: Хората могат да подобрят бронята и издръжливостта на своите постройки в Lumber Mill, благодарение на технологиите Improved Masonry. Всяко усъвършенстване (upgrade) усилва допълнително бронята и устойчивоста на постройките на Съюза.

ArchMage
Архимагът е герой с магически способности и впечатляващ арсенал от магии. Неговите атаки от разтояние могат да достигнат и въздушни цели. Много добър както в началните етапи на играта, така и в края. Идеалният избор за 1-ви герой.
Blizzard: Нанася поражения на всички единици в нейния обхват. Наранява и съюзнически войски. Тя е channeling магия(може да бъде принудително прекратена от по-силна магия на противника). Може да обърне много битки във ваша полза, особено ако противника разчита на голяма като количество и слаба армия. Срещу герои не е толкова ефективна, тъй като те могат бързо да се махнат от полето и на действие, но е идеална за неутралните създания(creeps).
Summon Water Elemental: Призовава дух-стихия, който се сражава за съюза. Такъв елементал достигнал 3-ти level е кандидат за най-добър стрелец в играта. Възможността за натрупване като бройка не е за пренебрегване. Идеалното решение за неутрални създания (като щит, за да не губите армия) и дори срещу герои.
Brilliance Aura (Passive): Възтановява маната на Архимага и на намиращите се около него приятелски единици с магически способности с темпо, по-бързо от обичайното. (Пасивна)
Mass Teleport (Ultimate): Телепортира Архимага и вашите намиращи се в близост единици до местоположението на приятелски настроена земна единица или сградa. Чудесен избор за добре окупирал се противник. Чрез една летяща единица прониквате в гръб и телепортирате останалата си армия направо върху сградите му като игнорира направените от него кули например. Добър избор и за премахване на разселки(expand).

Mountain King
Този герой е експерт в ръкопашните сблъсъци и може да атакува само наземни едници. Несъмнено най-добрия убиец на герои за хората. Друго предимство е малкият му размер който трудно се забелязва в мелетата. Недостатък е малкото мана и ниската скорост на придвижване. Чудесно се комбинира с Paladin.
Storm Bolt: Мята боен чук срещу една вражеска единица, което и причинява огромни поражения и зашеметяване. Най-добрата му магия за единични цели. Може да спре channeling магия.
Thunder Clap: Разтърсва земята,причинявайки поражения на всички заобикалящи го вражески единици. Ефективна за множество от слаба армия, а забавянето и допълнително усложнява живота на противника ви.
Bash (Passive): Увеличава шанса на героя да нанесе допълнителни поражения и да зашемети противника, ползвайки нормални ръкопашни атаки(Пасивно). Изключително ефективнo на 3 level, като прави битките на малки количества армии или герой срещу Mountain King просто невъзможни.
Avatar (Ultimate): Превръща героя в гигант, като подобрява неговата броня, атака и жизнени точки, и го прави неуязвим от магии. Без коментар.
п.с.: добър вариант е да му вземете fire bolt от магазинчето на Human/splash dmg + удари по air units/

Paladin
Паладинът е войн, специализиран в отбраната, който може да атакува наземни единици. Слаба атака, бавно движение, немного мана са прекалено големи недостатъци за да стане добър 1-ви герой. Лекуването му неведнъж ще спаси останалите ви герои, особено когато той е под влиянието на Divine Shield.
Holy Light: Лекува приятелска единица или нанася поражение на вражеска Нежива единица/Undead/. Несъмнено задължителна магия.
Divine Shield: Прави героя временно неуязвим. Изключително полезна магия. Въпреки безсмъртието на вашия герой е глупаво да тръгнете сам без подкрепа.
Devotion Aura (Passive): Подобрява бронята на всички близки приятелски единици (Пасивна). Изключително полезна за допълнително добавяне на броня на особено уязвими единици като магьосниците(spell casters).
Resurrection (Ultimate): Съживява 6 убити приятелски единици. Ако те са повече се съживяват по силните. Идеален избор ако сте играли за силни единици като конниците например. Когато противника си мисли че вече ви е победил, вие ги връщате обратно към живот и вгорчавате неговия.

Blood Mage
Мистичен герой, вещ в магията и нападенията от разтояние. Все още членове на алианса, Blood Elf-ите са започнали да се занимават с тъмната страна на магията, изоставяйки водните и замразяващи магии на Kirin Tor, заменяйки ги с огън и жега. Атакува наземни и въздушни цели. Заедно с Mountain King и Archmage могат да заформят ужасяваща комбинация от масови унищожителни магии. Срещу 3-мата големите количества армия са просто безмислени.
Flame Strike: Призовава стълб от огън, който поразява наземните единици в определена зона с първичното си изригване, а след това нанася вторично поражение за кратко време. Имайте в предвид че минават 2-3 сек. от пускането на магията до нейното действие. Добра срещу неутрални единици.
Banish: Прави единица безплътна и я забавя. Безплътните създания не могат да атакуват, но могат да правят магии, а определени магии биха имали страхотен ефект срещу тях.
Siphon Mana: Изсмуква мистична енергия от избрана единица за определено време. Страхувате се от определена магия на герой или магьосник? Не се колебайте да го разочаровате.
Phoenix (Ultimate): Призовава тежка,летяща единица образувана изцяло от огън. Това огнено създание гори с такава интензивност, че наранява себе си и околните единици. Има имунитет към магии и устойчива кожа. Когато Phoenix умре остава яйце, от което се ражда нов Phoenix. Атакува наземни и въздушни цели. Не е ограничен откъм време и остава с вас докато умре.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://emma-watson.net/
Force
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 433
Age : 30
Местожителство : София
Професия : Джедай
Registration date : 12.12.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Всичко за WarCraft III Products   Вто 20 Мар - 9:05

не ми стигна един пост затова ........

Night Elf

Елфите на нощта от Kalimdor са могъща раса, чиято сила е в мобилността, атаките от разстояние и магическите умения. Те не притежават бруталната физическа сила на другите раси, но техните умения с лък и магия компенсират чудесно този техен недостатък.
Ancients: Някои от постройките на Елфите на Нощта всъщност представляват мислещи дървета, които могат да се движат. Това са Tree of Life, Tree of Ages, Tree of Eternity, Ancient of War, Ancient of Wind, Ancient of Lore и Ancient Protector. Тези постройки могат да бъдат "изкоренени" с командата "Uproot" и преместени при желание. Докато се движат те могат да атакуват наземни единици, но не могат да се занимават с обичайните си функции, като например приемането на ресурси и създаването на единици. Всички Ancients имат умението "Eat Tree" - Ако бъдат наранени те могат да консумират дървета, за да се възстановят. "Nature's Blessing" се открива в Tree of Eternity и подобрява скоростта на придвижване и бронята на Ancients.
Shadowmeld: Женските Елфи на Нощта притежават умение което им позволява да стават невидими през нощта, ако не се движат или атакуват. За да ги накарате да останат неподвижни, дори когато врагът ги провокира, вие можете да натиснете "Hide".
Лунните кладенци (Moon Wells): Tе не само произвеждат храна, но и разполагат и със запаси от мана, които могат да възстановат жизнените точки и маната на близкостоящите приятелски единици. Маната използвана по този начин, бавно се възстановява, но само през нощта.
Събиране на ресурси при Елфите: За да добиват злато Елфите на Нощта трябва да "обхванат" златна мина с тяхното Tree of Life като използват командата "Entagle Gold Mine". След това единиците Wisp трябва да влязат в мината и да започнат добива. До 5 Wisp единици могат да останат в такава мина едновременно. Те не се връщат при Tree of Life, за да оставят златото, което се добавя автоматично. За да добиват дърво те се "обвързват" с него, прибавяйки бавно дървен материал към резервите без да нараняват самото дърво. Както и при златото не е нужно да се връщат за да оставят добива си.

Demon Hunter
Ръкопашен боец, атакуващ наземни цели. Името му говори само за себе си - безпорно един от най-добрите убийци на герои в играта. Много добър избор за 1-ви герой. Той може да убие бързо неутрално създание, да му вземе предмета и да се върне до кладенците да се излекува. Ако знаете че противника иска да ви отсрани още в началото на играта, направете Demon Hunter и когато врагът се появи, използвайте Mana Burn и го победете с помощта на кладенците, които ще ви лекуват. Използвайте и Wisp-ове за подкрепа, както и много Archers, Dryads, Huntress.
Mana Burn: Изстрелва мълния, която "източва" маната от вражеска единица и и причинява поражение. Най-добра срещу вражи герои, но и магьосници. Винаги първо проверявайте колко мана има противника, преди да използвате магията, за да не я правите напразно.
Immolation: Обгръща Demon Hunter в пламъци, които нараняват всички близки наземни единици на врага. Използвайте я когато героят ви е обграден с вражи единици. После я изключвайте за да не използва маната.
Evasion (Passive): Дава на Demon Hunter шанса да избегне напълно вражеска атака. Изключително умение, което трябва да развивате. Единственият начин да му се противодейства е чрез повече армия.
Metamorphosis (Ultimate): Трансформира Demon Hunter в демон, като му дава допълнително 500 жизнени точки, атака от разтояние и по-бързо възстановяване на живота.

Keeper Of The Groove
Пазителят (Keeper) има атака от разстояние, която може да достигне наземни и въздушни единици. Всичките му магии са много полезни, но той е прекалено слаб за да бъде в центъра на битката. Дръжте го на заден план и при нужда не се колебайте да го заведете на безопасно място. Добър и за 1-ви и за 2-ри георй.
Entangling Roots: "Вкоренява" наземните вражески единици на едно място, като ги обездвижва и им нанася поражение. Вкоренените единици не могат да атакуват, но могат да използват магии. Използвайте я когато врагът отстъпва и е решил да бяга. Когато магията е пусната на герой, не може да използва Scroll of Town Portal или телепорта на Archmage. Добра стратегия е в началото на играта да намерите вражите работници и да им досаждате докато ги довършите, като бягате постоянно. (hit'n'run)
Force of Nature: Призовава дървета които се бият на ваша страна. Може да се изпозва и за разчистване на златна мина заобиколена от дървета. Когато атакувате базата на противника призовете тези дървета от които той добива ресурси. Така вашите нови помощници ще се справят с тях, като съответно причинят икономически упадък на опонента ви. Имайте предвид че те могат да дадат на врага много experience, така че не им ги оставяйте, а ги издърпайте на страна където да умрат сами.
Thorns Aura (Passive): Дава на всички близки приятелски единици аура, която нанася поражения на всяка ръкопашна единица, която ги атакува. Действа само ако врагът използва меле единици.
Tranquility (Ultimate): Призовава дъжд от лекуваща енергия върху голям периметър със скорост 20 живот / сек. Това е channeling магия.

Priestes Of The Moon
Жрицата на Луната има атака от разстояние срещу наземни и въздушни единици. Винаги я дръжте на разстояние с вашите стрелци и при опит за концентриране на атаката върху нея я издърпвайте. Пазете се от Sleep на Dread Lord или дръжте наблизо Demon Hunter с Mana Burn. Тя е добър избор за втори герой. Когато играете по отбори може да я направите и като единствен герой. Така тя ще достигне бързо до 6 level и Starfall, а съотборникът ви ще я пази.
Hide: Принуждава вашата Priestess of the Moon да остане неподвижна, като това я прави невидима през нощта. Тя няма да атакува в това положение. Използвайте го за да я спасите, когато е нужно.
Scout: Изпраща бухал, който да открие нови части от картата за няколко секунди. Може да открива невидими единици. Врагът не може да го атакува, което го прави идеалният избор за откриване на врагът и неговите разселвания.
Searing Arrows (Autocast): Добавя огнени поражения към атаката и от разстояние и увеличава нормалния и обхват.
Trueshot Aura (Passive): Увеличава поражението на атаката от разстояние на всички близки приятелски единици.
Starfall (Ultimate): Изсипва порой от звезди,които се разбиват около Priestess, нанасяйки поражение на всички близки вражи единици, без да засяга приятелските. Всяка звезда нанася 50 damage и пада през 1.5 сек. Действа и на сгради, но намалено с 35%. Това е channeling магия.

Warden
Изкусен герой, вещ в бързото влизане и излизане от битка. Warden-ите често са използвани като убийци и ловци на глави. Атакува наземни единици, но някои от магиите и поразяват и въздушни. Тя не може да поеме поражения колкото Demon Hunter, но е много добър избор и като 1-ви герой.
Hide: Принуждава вашата Warden да остане неподвижна, като това я прави невидима през нощта. Тя няма да атакува в това положение. Използвайте го за да я спасите, когато е нужно.
Fan of Knives: Запраща ножове към няколко вражи единици стоящи около нея. Наранява наземни, въздушни и невидими единици.
Blink: Телепортира Warden на малко разстояние, като и помага да избяга, когато е нужно. Разстоянието на телепортация е около половината екран. Може да изпозвате магията за да настигнете бягащ герой, за да избягате вие или да прескочите преграда (дървета, вода и др.)
Shadow Strike: Хвърля кама напоена с отрова, която нанася поражение и бавно трови врага след това. Движението и атаката на атакуваната единица се забавят за кратко време. Умението е идеялно срещу герои. И не забравяйте, че може да го използвате и за въздушни единици.
Vengeance (Ultimate): Създава мощен Avatar of Vengeance, който призовава неуязвими духове от приятелските трупове, които атакуват врага. Той е решен да отмъсти за гибелта на другарите си. Има имунитет към магии и устойчива кожа. Атакува наземни и въздушни единици. Изчакайте да се съберат повече трупове и тогава приложете магията.Информацията достига до вас благодарение на http://data.bg/
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://emma-watson.net/
 
Всичко за WarCraft III Products
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ForceGuild: The Force Consortium :: .::Извън Сагата::. :: Други :: Игри-
Идете на: