ПОРТАЛ-САЙТИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

Share | 
 

 Хан Соло

Go down 
АвторСъобщение
Force
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 433
Age : 30
Местожителство : София
Професия : Джедай
Registration date : 12.12.2006

ПисанеЗаглавие: Хан Соло   Чет 22 Мар - 5:54

Хан Соло

Биологически вид: човек
Пол: мъжки
Цвят на косата: кестеняв
Цвят на очите: кафяв
Ръст: 1,80 м.
Родна планета: Корелия
Обиколил съм цялата галактика. Виждал съм много странни неща. Но не мога да повярвам, че има някаква всемогъща Сила, която управлява всичко.
Хан Соло повече няма да отрича съществуването на Силата, тъй като съпругата му и децата му я притежават, а неговите шурей и снаха са майстори джедаи. Така че Хан Соло е единственият "урод" в това джедайско семейство и може би затова прекарал толкова много време в компанията на втория пилот на "Хилядолетен сокол" Чубака.
Даже и да не се бил оженил за Лея Органа, Хан пак би влязъл в историята като герой от Галактическата война. Но произходът му е много скромен и ако историците били видели неговото безпризорно детство на Корелия, биха решили, че пред тях стои бъдещ престъпник, а не човек, който ще се превърне във военачалник.
Всъщност, за да бъдем точни, Соло много години бил и престъпник - крадец, мошеник, контрабандист. Неговата позорна кариера започнала още когато бил съвсем малък и попаднал при престъпника Гарис Шрайк. На борда на товарния кораб "Късмета на търговеца" се намирали и други деца, на които предстояло да станат част от шайката на Шрайк и Хан се научил от тях на тънкостите на кражбата. Корабът "Късметът на търговеца" се въртял най много в орбита около Корелия, но се случвало и да посещава различни планети из цялата Галактика, така че малкият Хан научил много езици. Благодарение на Дюлана, която му била като майка, малкият Соло научил и уукийски.
Когато пораснал, Хан мечтаел да избяга от Шрайк, но господарят му държал на всеки свой "работник". Веднъж на Корелия Хан срещнал природения си брат Тракан Сал-Соло, но така и не могълда си изясни кои всъщност са родителите му. Соло бил много учуден, когато от родословното си дърво разбрал, че произхожда от Дал Черния - знаменит престъпник, който живял преди много години и се бил провъзгласил за "крал на Корелия".
Шрайк разбрал, че Хан има заложби да стане много добър пилот и започнал да го тренира за участие в състезанията. Хан печелел големи награди, които, естествено, получавал Шрайк, и си създал смъртен враг - бъдещия наемен убиец Денгар, тъй като по време на едно неофициално състезание разбил машината на Денгар.
Когато бил на 17 години Хан привлякъл вниманието на друг знаменит ловец на глави по време на състезанието "Хуманоиди-без-правила" на Джубилар. По поръчка на Джаба Хътянина Боба Фет тайно наблюдавал как се бие младия корелианец. Соло спечелил, но дори това не накарало Шрайк да се държи по-добре с него.
На 19 години Хан избягал от "Късмета на търговеца", като се скрил на една товарна баржа и така се озовал на Илезия - планета, контролирана от хътяните. Хътяните от клана Бесадия наели Соло да пилотира товарни кораби. На Илезия Хан се влюбил в красива млада жена, която се казвала Брия Тарен. Хан решил да отвлече любимата си от Илезия и заради това задигнал една хътянска яхта, с което си заслужил вечната смъртна омраза на клана Бесадия.
Хан и Брия пристигнали заедно на Корусант, но връзката им не траела дълго. Брия напуснала Хан и започнала да търси собствен път в живота си. Сърцето на Соло било разбито и той постъпил в имперския флод, като прекарал следващите четири години във военната академия на Карида. Негови съученици били знаменитости като Сунтир Фел и Мако Спинс. Хан Соло завършил Академията с отличие и бил сред първенците и това му позволило да започне кариерата си на флотски офицер и пилот на ДИ-изтребители.Когато видял останките от катастрофата на кораба, превозващ роби уукита, лейтенант Соло категорично отказал да изпълни заповедтана по-висшия офизер да убие единственото оцеляло ууки. Скоро след този случай на Корусант Хан спасил същото ууки, което едва не било пребито до смърт от бой от надзирателя.
Разбирайки, че с военната му кариера е свършено, Хан си намерил работа на престъпната планета Нар Шадаа. Чубака - спасеното ууки - заявил, че има жизнен дълг към него и се присъединил към бившия офицер. Двамата започнали да превозват подправки за клана Десилиджик, част от който бил и Джаба Хътянина. Първоначално те летели на кораби на компанията, но по-късно Соло си взел свой собствен кораб - "Брия". Хан много мечтаел за осъвършенствания товарен кораб на приятеля си Ландо Калризиан и в резултат от една игра на сабак Соло спечелил скъпоценния "Хилядолетен сокол".
С новия кораб Соло и Чубака се отправили към Коорпоративния сектор и Хегемонията Тион. Връщайки се, Хан се срещнал с Брия, която сега била станала видна фигура в Бунтовническия алиянс и двамата отишли в илизейските фабрики. Брия го измамила и взела всичкия добив за нуждите на Съюза. Сърцето на Хан било разбито за втори път. Веднага след тази случка разстроеният Хан провалил много важна сделка на Джаба на Кесел и Хътянина обявил награда за главата му.
Родианецът Гридо решил да припечели малко пари и се наел да ликвидира Хан, не резултатът от това негово начинание станала собствената му смърт, когато Соло го застрелял от под масата в кантината на Мос Айсли. В същото време Соло се наел да закара Люк Скайуокър, Оби-Уан Кеноби и дроидите R2-D2 и C-3PO на Алдераан и с това да спечели пари и да си изплати дълга на Джаба, с което да си възвърне милостта му. Но, както винаги става, когато планираш нещо, нищо такова не се случило. Вместо планета намерили... "Звездата на смъртта", която туко-що била разрушила планетата. Прониквайки на борда на космическата станция, Хан, Люк и Оби-Уан спасили принцеса Лея и избягали. Така Хан Соло станал част от Бунтовническия съюз и помогнал за унищожаването на първата "Звезда на смъртта".
Няколко пъти Соло се опитвал да зареже пътя на бунтовник и да се отплати на Джаба, но в края на краищата се връщал в Алианса. След битката на Хот Хан разбрал, че обича Лея, но било прекалино късно - след предателството на някогашния му приятел Ландо Калризиан, пилотът на "Хилядолетен сокол" бил замразен в карбонат и изпратен в двореца на Джаба на Татуин, откъсдето бил спасен от Люк, Лея, Чуи и Ландо.
Връщайки се в Съюза Хан станал генерал и углавил успешната атака над имперския генератор на защитното поле на Ендор, което довело до разрушаването на втората "Звезда на смъртта".
Няколко години Соло прекарал в оформянето на Новата република, но въпреки званието си на генерал командвал рядко. Връзката му с Лея претърпяла няколко "окончателни" разрива и бурни примирия.Когато Новата република се борела с военачалника Зиндж, Хан отсъствал 5 месеца от Корусант, тъй като оглавявал подразделението, което трябвало да унищожи голяма час от флота на Зиндж. Връщайки се на Корусант, Соло разбрал, че Лея и принц Айзолдер Хапийски обсъждат диностически брак, който би довел до обединението на дветне държави. В порив на ревност Хан откраднал Лея и я отвел на Датомир, което довело до много щастлив изход - връщайки се на Корусант, Хан Соло и принцеса Лея Органа се оженили.
Първите деца на Хан и Лея - блзнаците Джейна и Джейсън - се родили в разгара на войната с Великия адмирал Траун. Около година и половина след това, когато правителството на новата република трябвало да напусне Корусант заради заплахата от възвърналия се Император, се родило и третото им дете, което нарекли Анакин.
Когато Новата република отвоювала Корусант, животът станал сравнително по-спокоен. Соло, който бил любопитен да види местата, където прекарал контрабандиската си младост, приел предложение да отиде с дипломатически кораб на Кесел. Обаче отмъстителният кеселски управляващ взел Хан и Чуи в плен и ги пратил в рудниците. Те обаче успели да избягат, изчезвайки в в струпванията на черната дупка, носеща името "Утроба", но това довело до нападението на адмирал Даала от Новата република. Следващата година била "посветена" на борбата с Даала и разобличението на проекта "Черен Меч", който бил развит от хътяните от клана Бесадия.
Следващите 5 години били за Хан Соло много мъчителни. Първо, политикът-мегаломан похитил съпругата му. След това и трите му деца били отвлечени от лидера на "Завръщането на Империята". И двата инцидента завършили благополучно, но възможността да загуби любимите си хора, потресла Хан до дълбините на душата му. По времето на войната с яветците Соло бил пленен и подложен на ужасни мъчения, но накрая Чуи и синът му Лумпавуро го спасили. Когато Куелер от Алмания се опитал да започне "новото въстание", Соло разбрал какво означава мръсна политика, тъй като го обвинили в подстрекатилство на терористични актове. И, накрая, по време на Корелианското въстание, Соло отново се сблъскал с Тракан Сал-Соло, което въобще не го зарадвало.
Инцидентът с "Ръката на Траун" довел до мирен договор между Новата република и Империята. Соло накрая успял да се приспособи към по-тихия начин на живот, въпреки че понякога страстта за по-бурни приключения го обземала. Хан Соло учавствал в сватбената церемония на Люк Скайуокър и Мара Джейд и с гордост следял как растат децата му, които се оказали много надарени рицари джедаи.Последната промяна е направена от на Пет 23 Мар - 0:16; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://emma-watson.net/
DuGalle
Рицар Джедай
Рицар Джедай


Male
Брой мнения : 917
Age : 31
Местожителство : При майката на Dadi
Професия : Баща на Dadi
Любим цитат : Go to hell dadi and burn there!
Registration date : 26.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Чет 22 Мар - 7:31

Отбелязано в Холокрона
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ued-dugalle.blogspot.com/
[SW]Obi-Wan Kenobi
Падауан
Падауан
avatar

Male
Брой мнения : 101
Age : 28
Професия : Мастър Джедай
Любим цитат : Нека силата да бъде с теб!
Registration date : 20.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пет 23 Мар - 2:36

Тоя е на принцеса Лея мажа и и както казжа DuGalle Отбелязано в Холокрона
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Force
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 433
Age : 30
Местожителство : София
Професия : Джедай
Registration date : 12.12.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пет 23 Мар - 2:38

[SW]Obi-Wan Kenobi написа:
Тоя е на принцеса Лея мъжа и и както казжа DuGalle Отбелязано в Холокрона

То си го пише не е нужно и ти да го пишеш !!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://emma-watson.net/
Dart Vader
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 996
Age : 25
Местожителство : на борда на "Екзекутор"
Професия : Ситски Лорд
Любим цитат : "This weapon is your life"-Obi-Wan Kenobi to Anakin Skywalker
Registration date : 02.10.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пет 23 Мар - 2:41

Добре добре един от най-големите пичове в МВ Cool
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Lino Walker
Bounty Hunter
Bounty Hunter
avatar

Male
Брой мнения : 798
Age : 25
Местожителство : Тарис
Професия : Ловец на глави (особено чалгарските)
Любим цитат : "I'm just a simple man trying to make my way in the universe." - Jango Fett
Registration date : 31.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пет 23 Мар - 8:36

Е, Харисън Форд го играе много добре.
По принцип в еп. 5, преди да претопят Соло, Лея казва на Хан "Обичам те!". По сценарии обаче, Хан трябвало да каже "Аз те обичам също!", но Харисън Форд казал на Лукас "Според мен Хан Соло не би казал това" и затова героят на Форд просто отговаря "Знам".

Знам, че фактът е тъп, ама на някой може и да му хареса....
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://legacyofkainphbb.forumotion.com/
Luke Skywalker M
Посветен
Посветен
avatar

Male
Брой мнения : 79
Age : 25
Местожителство : София
Професия : Мастър джедай
Registration date : 20.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пет 6 Апр - 12:34

Ето още снимки на Хан Соло:

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
[SW]Obi-Wan Kenobi
Падауан
Падауан
avatar

Male
Брой мнения : 101
Age : 28
Професия : Мастър Джедай
Любим цитат : Нека силата да бъде с теб!
Registration date : 20.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Съб 7 Апр - 4:40

Хан Соло е голям смелчага


Последната промяна е направена от на Съб 7 Апр - 8:34; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ShadowMan
Тъмен Джедай
Тъмен Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 766
Age : 26
Местожителство : София
Професия : Пиене, пушене, музика, момичета, дискотеки и т.н
Любим цитат : Who Cares ?!
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Съб 7 Апр - 5:59

кво е тва смерчага ? поправи си го на смелчага
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
KOceTo
Techno Архитект
Techno Архитект


Male
Брой мнения : 1983
Age : 25
Местожителство : На главата ти отгоре.
Професия : Count Mortarius
Любим цитат : Join The Dark Side
Registration date : 29.09.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Съб 7 Апр - 10:46

Еее на всеи се случва за сргеши.Не се заяждай.А иначе хан просто се опитва да впечатли лея.И да спечели парички.Все да минава по тънкото.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
DuGalle
Рицар Джедай
Рицар Джедай


Male
Брой мнения : 917
Age : 31
Местожителство : При майката на Dadi
Професия : Баща на Dadi
Любим цитат : Go to hell dadi and burn there!
Registration date : 26.07.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Съб 7 Апр - 11:04

Ама не винаги успява и в двете
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ued-dugalle.blogspot.com/
[SW]Obi-Wan Kenobi
Падауан
Падауан
avatar

Male
Брой мнения : 101
Age : 28
Професия : Мастър Джедай
Любим цитат : Нека силата да бъде с теб!
Registration date : 20.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пон 9 Апр - 2:10

DuGalle написа:
Ама не винаги успява и в двете

Хахахаха да така е...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
felix666
Тъмен Джедай
Тъмен Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 364
Age : 25
Местожителство : Ох не ми се мисли да пиша...
Професия : Комарджия
Любим цитат : Дойдох,видях,победих.
Registration date : 22.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пон 9 Апр - 23:32

Хан Соло е добре излизащ от всяка ситуация,Лино,както в 5 част Хан кзва "Знам",със същите думи и Лея в 6 отговаря на неговото "Обичам те".
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://Games.BG
Lino Walker
Bounty Hunter
Bounty Hunter
avatar

Male
Брой мнения : 798
Age : 25
Местожителство : Тарис
Професия : Ловец на глави (особено чалгарските)
Любим цитат : "I'm just a simple man trying to make my way in the universe." - Jango Fett
Registration date : 31.08.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Вто 10 Апр - 10:37

Взаимна любов - какво повече може да се дискутира.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://legacyofkainphbb.forumotion.com/
Dart Vader
Sith Master
Sith Master
avatar

Male
Брой мнения : 996
Age : 25
Местожителство : на борда на "Екзекутор"
Професия : Ситски Лорд
Любим цитат : "This weapon is your life"-Obi-Wan Kenobi to Anakin Skywalker
Registration date : 02.10.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Вто 10 Апр - 11:51

Дам през 8 СБЯ и сватба Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
uavor
Посветен
Посветен
avatar

Male
Брой мнения : 41
Age : 24
Местожителство : Tatoeen
Registration date : 18.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Чет 27 Сеп - 4:00

Т'ва ми е любимия герой след Оби-Уан.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Plo_Koon
Падауан
Падауан
avatar

Male
Брой мнения : 160
Age : 23
Registration date : 23.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Сря 4 Юни - 3:53

Хан Соло ми е деин от любимите герои.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://starwarsrpn.forumotion.com/index.htm
Starkiller
Рицар Джедай
Рицар Джедай
avatar

Male
Брой мнения : 227
Age : 21
Местожителство : Варна
Професия : Jedi Guardian
Любим цитат : Нека майка ти бъде с мен
Registration date : 25.12.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   Пон 26 Дек - 1:14

Гоуем е
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://vbox7.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Хан Соло   

Върнете се в началото Go down
 
Хан Соло
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ForceGuild: The Force Consortium :: .::Холокрон::. :: Персонажи-
Идете на: