| Тъмен Лорд с червена броня | |
|
Автор | Съобщение |
---|
DarK_SidE_MasteR Падауан

Брой мнения : 136 Age : 24 Registration date : 08.01.2007
 | Заглавие: Тъмен Лорд с червена броня Чет 5 Апр - 4:02 | |
| Родна планета:Корибан (най-вероятно) Вид:Човек (най-вероятно) Пол:Мъжки Ера:Стара Република Принадлежност:Ситска Империя, Сит Този неизвестен Тъмен Лорд с червена броня бил един от най-ранните Ситски Лордове.Той бил облечен в червена броня от главата до пръстите, което помагало да държи индентичността си непозната.Той носел предмет, който може да е бил светлинен меч, въпреки че и други интерпретации са били предполагани.   |
|
 | |
ShadowMan Тъмен Джедай

Брой мнения : 766 Age : 25 Местожителство : София Професия : Пиене, пушене, музика, момичета, дискотеки и т.н Любим цитат : Who Cares ?! Registration date : 18.01.2007
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Чет 5 Апр - 4:15 | |
| хаха меча му е некав грамаден не ме кефи много облеклото му 5 за темата |
|
 | |
DuGalle Рицар Джедай

Брой мнения : 917 Age : 30 Местожителство : При майката на Dadi Професия : Баща на Dadi Любим цитат : Go to hell dadi and burn there! Registration date : 26.07.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Чет 5 Апр - 7:01 | |
| |
|
 | |
felix666 Тъмен Джедай

Брой мнения : 364 Age : 25 Местожителство : Ох не ми се мисли да пиша... Професия : Комарджия Любим цитат : Дойдох,видях,победих. Registration date : 22.08.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 12:09 | |
| Не съм го чувал,къде се среща-книги,комикси? |
|
 | |
Dart Vader Sith Master

Брой мнения : 996 Age : 24 Местожителство : на борда на "Екзекутор" Професия : Ситски Лорд Любим цитат : "This weapon is your life"-Obi-Wan Kenobi to Anakin Skywalker Registration date : 02.10.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 13:33 | |
| В комиксите Златната ера на Ситовете ма не съм сигурен  |
|
 | |
felix666 Тъмен Джедай

Брой мнения : 364 Age : 25 Местожителство : Ох не ми се мисли да пиша... Професия : Комарджия Любим цитат : Дойдох,видях,победих. Registration date : 22.08.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 13:35 | |
| Мерси някъде ги имам са ще фърля един поглад мерси баце! |
|
 | |
DuGalle Рицар Джедай

Брой мнения : 917 Age : 30 Местожителство : При майката на Dadi Професия : Баща на Dadi Любим цитат : Go to hell dadi and burn there! Registration date : 26.07.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 13:46 | |
| Там се чижда за първи път когато Одан Ур чете за него в един манускрипт. |
|
 | |
Dart Vader Sith Master

Брой мнения : 996 Age : 24 Местожителство : на борда на "Екзекутор" Професия : Ситски Лорд Любим цитат : "This weapon is your life"-Obi-Wan Kenobi to Anakin Skywalker Registration date : 02.10.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 13:49 | |
| Дам само че тоя пич само да попитам с обикновен червен меч ли е  |
|
 | |
DuGalle Рицар Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 13:59 | |
| |
|
 | |
Dart Vader Sith Master

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:05 | |
| Може и да е с лилав понеже тогава лилавия също е бил ситски но аз мисля че е бил с червен  |
|
 | |
felix666 Тъмен Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:10 | |
| Тога е било лилавото на мода,шегичка. |
|
 | |
Dart Vader Sith Master

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:12 | |
| Дам за лилав характер  |
|
 | |
DuGalle Рицар Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:13 | |
| Абе за мене червеното си е цвета на Ситите другото си е газария  |
|
 | |
felix666 Тъмен Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:14 | |
| А то и Уинду му е лилав ама си е джедай просто различни времена. |
|
 | |
DuGalle Рицар Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:16 | |
| Абе Лорда си е с червен и това си е |
|
 | |
felix666 Тъмен Джедай

| Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Нед 15 Апр - 14:18 | |
| Добре аз не говоря за лорда,а преди напримре може ли да е имало лорд който да не е с червен меч? |
|
 | |
Кит Фисто Върховен инквизитор

Брой мнения : 1838 Age : 27 Местожителство : Корускант Професия : Върховен Учител в Джедайския Орден Любим цитат : The Dark Side... is a pathway to many abilities some consider to be... unnatural Registration date : 14.07.2006
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Пон 16 Апр - 1:06 | |
| Расата може да му е Мандалорианец. Все пак те носят такива брони, а и не се е знаело дали е човек. Пичага с една дума  _________________  |
|
 | |
Starkiller Рицар Джедай

Брой мнения : 227 Age : 20 Местожителство : Варна Професия : Jedi Guardian Любим цитат : Нека майка ти бъде с мен Registration date : 25.12.2011
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня Пон 26 Дек - 1:30 | |
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Тъмен Лорд с червена броня  | |
| |
|
 | |
| Тъмен Лорд с червена броня | |
|